Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνου, Κρήτη, Ξενοδοχεία, Διακοπές στο Ρέθυμνο Ελληνικά   English  
 
 
 
 
Ξενοδοχεία 5 αστέρων
Ξενοδοχεία 4 αστέρων
Ξενοδοχεία 3 αστέρων
Ξενοδοχεία 2 αστέρων
 
 
 
 

 

Gortyna Hotel 3*

Στον όμορφο κόλπο της Σκαλέτας, συγκεκριμένα 11 km ανατολικά του Ρεθύμνου, βρίσκεται το ξενοδοχείο ΓΟΡΤΥΝΑ. Πιο αναλυτικά το ξενοδοχείο απότελείται από το κεντρικό κτίριο, το οποίο εκτείνεται σε δύο ορόφους και από επιμέρους μικρότερα κτίρια-μπανγκαλόους. Τα δωμάτια διαχωρίζονται σε  ΑΠΛΑ και SUPERIOR και όλα διαθέτουν Μουσική, Τηλέφωνο, Κλιματισμό, Δορυφορική Τηλεόραση και Ψυγείο. Επίσης στο ξενοδοχείο βρίσκεται τόσο πισίνα ενηλίκων όσο και παιδική.

Σε ότι αφορά την εστίαση, το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλο, πλήρως κλιματιζόμενο εστιατόριο με ελληνική και διεθνή κουζίνα. Στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου μας υπάρχει μεγάλη βεράντα περιμετρικά της πισίνας, η οποία εξυπηρετείται από το ΜΠΑΡ μέχρι  αργά το βραδύ.
Σε απόσταση 150μ. από το ξενοδοχείο μας και μέσω υπόγειας διάβασης, υπάρχει καθαρή, αμμώδης παραλία με δυνατότητα Θαλάσσιων Σπορ. Από το ξενοδοχείο μας εξασφαλίζεται συνεχής λεωφορειακής σύνδεση με την πόλη του Ρεθύμνου, μέσα από τακτά δρομολόγια των ΚΤΕΛ Ρεθύμνου.
Τέλος για τους μικρούς μας φίλους, στο ξενοδοχείο υπάρχει παιδική χαρά, αίθουσα τηλεόρασης – παιχνιδιών, γήπεδα τένις, beach volley, πινγκ πονγκ αλλά και μπιλιάρδο.


SKALETA /RETHIMNO
 TEL.2831071802
 FAX 2831071824
Web site www.hotelgortyna.gr
e-mail   info@hotelgortyna.gr